KỶ YẾU HỘI THẢO KHOA HỌC QUỐC TẾ
"GREEN TOURISM AND SOLUTIONS TO PROMOTE THE CIRCULAR ECONOMY"
Đổi mới và quản lý xanh trong du lịch và khách sạn
(Green innovation and management in tourism and hospitality)
1. THE IMPACT OF GREEN HUMAN RESOURCES MANAGEMENT ON ORGANIZATIONAL CITIZENSHIP BEHAVIOR: THE MEDIATING ROLE OF JOB SATISFACTION
Nguyen Ha Thanh Binh, Nguyen Phung Thu Trinh
2. DEVELOPING A COMPETENCY FRAMEWORK FOR GREEN HUMAN RESOURCES USING THE DELPHI METHOD: THE CASE OF TOURISM DESTINATION MANAGERS IN VIETNAM
Chung Le Khang
3. ENVIRONMENTALLY RESPONSIBLE CONSUMPTION: THE ROLE OF GREEN MARKETING AND CSR IN THE TOURISM INDUSTRY
Pham Hong Liem, Do Phuong Quyen, Dau Minh Duc, Doan Thi Trang Hien
4. GREEN HUMAN RESOURCE DEVELOPMENT PRACTICES AND EMPLOYEES’ PRO-ENVIRONMENTAL BEHAVIOR IN TOURISM ENTERPRISES: THE MEDIATING ROLE OF ORGANIZATIONAL COMMITMENT AND GREEN PSYCHOLOGICAL CLIMATE
Ngo Ba Thanh, Pham The Anh, Nguyen Thi Hong Dao
5. GREEN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT AS A STRATEGIC TOOL FOR SUSTAINABLE HOSPITALITY DEVELOPMENT IN VIETNAM
Do Thi Huyen Thanh
6. THE INFLUENCE OF EXTERNAL KNOWLEDGE ACQUISITION ON DEVELOPING WORKACATION STRATEGIES FOR BOUTIQUE HOTELS IN HANOI, VIETNAM
Nguyen Bao Chau, Pham Viet Anh, Dao Khanh Linh,
Nguyen Ich Hoang, Nguyen Thanh Huyen
7. LINKING AGRICULTURE, TOURISM, AND HOSPITALITY: A FARM-TO-HOTEL FRAMEWORK ON DRIVERS, TOURIST EXPERIENCE, AND SUSTAINABLE OUTCOMES
Tran Thu Huong, Doan Thi Bich Thu, Duong Thi Xuan Dieu
8. A STUDY ON SOME FACTORS OF GREEN MANAGEMENT EFFECTIVENESS OF TOURISM BUSINESS IN HO CHI MINH CITY
Nguyen Minh Duc, Ly Quang Thach, Do Huy Hoang
9. PHÂN TÍCH XU HƯỚNG NGHIÊN CỨU VỀ HÀNH VI XANH CỦA NHÂN VIÊN TRONG NGÀNH KHÁCH SẠN: TIẾP CẬN TRẮC LƯỢNG THƯ MỤC TỪ CƠ SỞ DỮ LIỆU SCOPUS (2014–2024)
Lê Thị Quỳnh Hảo, Tạ Hoàng Giang
10. VAI TRÒ CỦA VĂN HÓA TỔ CHỨC TRONG VIỆC THÚC ĐẨY QUẢN TRỊ XANH TẠI CÁC DOANH NGHIỆP DU LỊCH VÀ KHÁCH SẠN Ở VIỆT NAM
Vũ Thanh Long
11. TỐI ƯU HOẠT ĐỘNG DU LỊCH XANH TRONG CHUỖI CUNG ỨNG KHÁCH SẠN TẠI VIỆT NAM
Lê Viết Nguyên Hưng
12. MỐI QUAN HỆ GIỮA TRUYỀN THÔNG VÀ DU LỊCH XANH NHÌN TỪ TRƯỜNG HỢP CHƯƠNG TRÌNH THỰC TẾ GIA ĐÌNH HAHA
Lê Nguyễn Nguyên Thảo
13. PHÁT TRIỂN KHÁCH SẠN XANH TẠI VIỆT NAM TÍCH HỢP KINH TẾ TUẦN HOÀN VÀ ĐỔI MỚI CÔNG NGHỆ TỪ KINH NGHIỆM ĐÔNG NAM Á
Trần Thị Bích Duyên
14. “TÔN VINH TÍN NGƯỠNG, BẢO VỆ THIÊN NHIÊN”: MÔ HÌNH QUẢN LÝ XANH CHO CÁC TUYẾN DU LỊCH HÀNH HƯƠNG TẠI VIỆT NAM
Phạm Kim Ngân
Phát triển du lịch bền vững
(Sustainable tourism development)
15. DEVELOPING NET ZERO TOURISM IN VIETNAM IN THE CONTEXT OF THE 2050 NET ZERO COMMITMENT
Pham Xuan Hau, Pham Hong Mo
16. THE IMPACT OF CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY ON SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT: A CASE STUDY OF TOURIST DESTINATIONS IN THE MEKONG DELTA
Minh Tri Nguyen, Thanh Vu Dang
17. DEVELOPING RESPONSIBLE TOURISM IN BA VI, HANOI
Nguyen Thi Ngoc Anh, Nguyen Thi Nhat Mai,
Nguyen Duc Thang, Nguyen Thi Thanh Huong, Chu Thi Hoang Khuyen
18. THE IMPACT OF GREEN TRAINING ON EMPLOYEE’S INTENTION TO PRACTICE PRO-ENVIRONMENTAL BEHAVIOR AT LUXURY HANOI HOTELS
Pham Nguyen Dieu Linh, Vu Thi Hong Thuy
19. DEVELOPING SUSTAINABLE TOURISM IN VIETNAM: OPPORTUNITIES AND CHALLENGES
Ton Thi Thiet
20. METHODS AND STRATEGIES FOR DEVELOPING SUSTAINABLE TOURISM IN SOUTH KOREA, THE LESSONS FOR VIETNAM
Hoang Minh Phu, Nguyen Duy Hai
21. PERFECTING THE VIETNAMESE TOURISM LEGAL SYSTEM FOR THE GOAL OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT
Tran Nguyen Phuoc Thong, Trinh Tuong Khiem
22. SOME INTERNAL CAPACITY FACTORS AFFECTING SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT FROM THE PERSPECTIVE OF ENTERPRISES IN AN GIANG PROVINCE
Nguyen Minh Duc, Le Hai Quan, To Thi Kim Hong
23. GIẢI PHÁP PHÁT TRIỂN DU LỊCH XANH VÙNG BIỂN CẦN GIỜ HƯỚNG ĐẾN BỀN VỮNG
Nguyễn Thị Thu Thảo, Lê Đức Liêm
24. GẮN KẾT ẨM THỰC BỀN VỮNG VỚI ĐỊNH HƯỚNG PHÁT TRIỂN DU LỊCH XANH TẠI ĐÀ NẴNG
Lê Thị Kim Dung, Trần Thị Ngọc Thảo
25. MARKETING XANH TRONG CHIẾN LƯỢC PHÁT TRIỂN KINH DOANH KHÁCH SẠN BỀN VỮNG: NGHIÊN CỨU TỔNG QUAN TÀI LIỆU
Dương Vũ Mạnh Duy
26. CHUYỂN ĐỔI XANH CHO SỰ PHÁT TRIỂN BỀN VỮNG - TRƯỜNG HỢP SỬ DỤNG XE MÁY ĐIỆN TRONG PHÁT TRIỂN LOẠI HÌNH DU LỊCH SCOOTER TẠI THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Vũ Thị Thu Hương, Tống Thị Thảo Nguyên,
Nguyễn Phụng Tường Vân, Nguyễn Minh Trí, Nguyễn Thị Anh Thư
27. DU LỊCH VĂN HỌC VỚI VẤN ĐỀ PHÁT TRIỂN XANH Ở VIỆT NAM GIAI ĐOẠN HIỆN NAY (NGHIÊN CỨU MỘT SỐ TRƯỜNG HỢP ĐIỂN HÌNH)
Lê Văn Tấn, Nguyễn Thị Hưởng
28. PHÁT TRIỂN DU LỊCH THEO HƯỚNG BỀN VỮNG, GẮN VỚI ĐẢM BẢO MÔI TRƯỜNG XÃ HỘI THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Nguyễn Minh Trí
29. DU LỊCH CỘNG ĐỒNG DỰA TRÊN VƯỜN CÂY ĂN TRÁI VÀ PHÁT TRIỂN HẠ TẦNG MÔI TRƯỜNG DU LỊCH: NGHIÊN CỨU TRƯỜNG HỢP XÃ LONG THẠNH, TỈNH AN GIANG
Trần Thị Hồng Thắm
Ứng dụng công nghệ trong du lịch và khách sạn
(Technological application in tourism and hospitality)
30. E-COMMERCE AND THE DEVELOPMENT OF THE HOSPITALITY INDUSTRY IN THE ERA OF DIGITAL TRANSFORMATION
Bui Mai Hoang Lam
31. SMART TOURISM AND DIGITAL TRANSFORMATION FOR CLIMATE RESILIENCE: CASE STUDIES FROM BA TRI AND BINH DAI DISTRICTS BEN TRE PROVINCE, VIET NAM
Huynh Hoang Duyet, Le Ngoc Thien Thanh, Ly Quoc Huy, Tran Thi Bich Lien
32. SOCIAL MEDIA’S ROLE IN SHAPING GREEN TOURISM BEHAVIOR: INSIGHTS FROM GEN Z STUDENTS IN HO CHI MINH CITY
Nguyen Duy Hai, Hoang Minh Phu
33. EXPLORING PSYCHOLOGICAL DRIVERS OF WILLINGNESS TO USE EMPATHY AI IN TOURISM: A STUDY OF GEN Z TRAVELERS
Truong Thi Lan Huong, Tran Le Duc Anh,
Nguyen Thi Thuy Duong, Nguyen Thanh Nhan, Nguyen Quoc Anh
34. ARTIFICIAL INTELLIGENCE: THE KEY TO PROMOTING RESPONSIBLE TOURISM
To Hong Gam
35. FACTORS AFFECTING THE APPLICATION OF AI IN THE DEVELOPMENT OF GREEN TOURISM IN VIETNAM
Vũ Thanh Tùng
36. DIGITIZE TO DECARBONIZE: THE ROLE OF DIGITAL PLATFORMS IN OPERATING AND PROMOTING PERI-URBAN FARMSTAYS AROUND DA NANG – A MULTI-CASE QUALITATIVE STUDY
Vo Huu Hoa
37. ARTIFICIAL INTELLIGENCE FOR CRADLE-TO-CRADLE TOURISM EXPERIENCE DESIGN
Nguyen Thi Van Hanh
38. ENHANCING CUSTOMER EXPERIENCE THROUGH DIGITALIZATION AND INTEGRATION OF ARTIFICIAL INTELLIGENCE: A STUDY OF HO CHI MINH CITY HOSPITALITY AND TOURISM SECTORS
Tran Thanh Tu, Tran Nam Anh, Bui Thi Thanh Truc
39. DIGITAL TRANSFORMATION AND TECHNOLOGY INTEGRATION TOWARDS SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN THE GREEN HOTEL SERVICE VALUE CHAIN
Ngo Xuan Hao
40. OPPORTUNITIES AND CHALLENGES OF INTEGRATING SMART TECHNOLOGIES INTO CULTURAL HERITAGE SITES FOR NIGHT TOURISM: RECOMMENDATIONS FOR HANOI
Nguyen Thi Xuyen
41. FACTORS INFLUENCING TECHNOLOGY APPLICATION IN TOURISM AT TOURISM ENTERPRISES IN KHANH HOA PROVINCE
Nguyen Minh Duc, Vu Thi Thu Ha
42. DIGITAL COMPETENCE OF TOURISM STUDENTS IN HO CHI MINH CITY ACCORDING TO THE DIGITAL COMPETENCE FRAMEWORK UNDER CIRCULAR 02/2025/TT-BGDĐT
Phan Thanh Huan, Huynh Thi Chau Ai, Trinh Duc Tho, Chau Le Sa Lin
43. ỨNG DỤNG BLOCKCHAIN TRONG MINH BẠCH HÓA THÔNG TIN DU LỊCH VÀ QUẢN TRỊ BỀN VỮNG TẠI VIỆT NAM
Phan Thành Huấn, Nguyễn Ánh Ngọc, Huỳnh Thị Châu Ái, Châu Lê Sa Lin
44. ỨNG DỤNG CÔNG NGHỆ TRONG PHÁT TRIỂN DU LỊCH BẢO TÀNG TẠI THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Phạm Phương Mai
45. CHUYỂN ĐỔI SỐ TRONG NGÀNH DU LỊCH VÀ NHỮNG TÁC ĐỘNG ĐẾN CHƯƠNG TRÌNH ĐÀO TẠO NHÂN LỰC DU LỊCH Ở VIỆT NAM
Phạm Kim Cương
46. ỨNG DỤNG TRÍ TUỆ NHÂN TẠO VÀ QUẢN TRỊ XANH ĐỂ NÂNG CAO TRẢI NGHIỆM DU LỊCH BỀN VỮNG TẠI CÁC KHÁCH SẠN 4–5 SAO Ở TP. HỒ CHÍ MINH
Phạm Huỳnh Đăng Khoa
47. ỨNG DỤNG CÔNG NGHỆ SỐ TRONG BẢO TỒN VÀ QUẢNG BÁ DU LỊCH VĂN HÓA CA HUẾ TRÊN SÔNG HƯƠNG: THỰC TRẠNG VÀ ĐỀ XUẤT GIẢI PHÁP
Ngô Thị Ly Ly, Từ Lê Như Tâm, Ngô Uyên Thi
48. HƯỚNG TỚI MỘT KHUNG NĂNG LỰC TIẾP NHẬN TRÍ TUỆ NHÂN TẠO PHẢN TƯ VÀ BẢN ĐỊA HÓA
Nguyễn Thị Dung
49. VAI TRÒ CỦA CÔNG NGHỆ VÀ TRÍ TUỆ NHÂN TẠO TRONG QUẢN TRỊ DU LỊCH TẠI ĐẶC KHU KINH TẾ PHÚ QUỐC
Phan Kim Yến, Bùi Minh Tiết
50. ẢNH HƯỞNG CỦA MẠNG XÃ HỘI ĐẾN QUYẾT ĐỊNH DU LỊCH CỦA THẾ HỆ Z: NGHIÊN CỨU ĐIỂN HÌNH VỀ ĐÀ LẠT
Huỳnh Thị Ánh Hồng, Lê Thị Mỹ Huyền
51. NGHIÊN CỨU NÂNG CAO CHẤT LƯỢNG THAM QUAN TRẢI NGHIỆM BẢO TÀNG ẢO: TRƯỜNG HỢP BẢO TÀNG LỊCH SỬ THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Đặng Hoàng Danh, Nguyễn Văn Tuấn Vũ, Trương Trí Thông
Điểm đến, di sản văn hóa và hành vi du khách
(Destinations, culture heritages and tourist behaviors)
52. DEVELOPING AND STANDARDIZING ENVIRONMENTALLY FRIENDLY ACCOMMODATION SERVICE PROCESSES TO ENHANCE CUSTOMER EXPERIENCE IN SMALL AND MEDIUM-SIZED HOTELS IN VIETNAM
Le Thuy Dung
53. FACTORS INFLUENCING PRO-ENVIRONMENTAL BEHAVIOR IN COMMUNITY-BASED TOURISM: THE CASE OF THE CO TU PEOPLE IN TA LANG - GIAN BI, DA NANG CITY
Pham Thi Lam, Pham Hong Long
54. FROM TRAVEL MOTIVATION, ATMOSPHERE AND AMBIENCE, AND SOCIAL INTERACTION TO MEMORABLE TOURISM EXPERIENCE AND DESTINATION LOYALTY A CASE OF TOURISM COFFEE IN HO CHI MINH CITY
Vuong Le Hong, Tuyet Tran Nguyen
55. THE IMPORTANCE OF INTERCULTURAL COMMUNICATION COMPETENCY TRAINING FOR VIETNAMESE TOURISM HUMAN RESOURCES
Hoang Thuy Ha
56. GREEN CUISINE IN ECOTOURISM: THE CASE OF CAN GIO, HO CHI MINH CITY
Pham Duc Minh
57. DEVELOPING GREEN TOURISM PRODUCTS TO ATTRACT SOUTH KOREAN TOURISTS TO HANOI: A SWOT–TOWS ANALYSIS AND STRATEGIC DIRECTIONS
Lee Minsok
58. COMMUNITY-BASED ECO-FRIENDLY TOURISM DEVELOPMENT IN THE MAHONI HILL TOURIST DESTINATION, BANGUN REJO VILLAGE KUTAI KARTANEGARA REGENCY
Dini Zulfiani, Nurliah
59. THE ROLE OF SERVICE QUALITY AND DESTINATION IMAGE IN ENHANCING TOURIST SATISFACTION AND REVISIT INTENTION OF HANOI'S OLD QUARTER IMPLICATIONS FOR GREEN TOURISM
Vu Van Cuong
60. FROM LOCAL WISDOM TO SUSTAINABLE TOURISM: A CASE STUDY OF BAN BANG PHLAP COMMUNITY-BASED TOURISM
Phu Thi Kieu Bui
61. DEVELOPING SPECIALIZED TOURISM PRODUCTS IN SÓC TRĂNG AREA ASSOCIATED WITH HERITAGE CONSERVATION AND ENVIRONMENTAL PROTECTION: TOWARDS GREEN TOURISM AND REGIONAL CONNECTIVITY
Nguyen Thi Diem Tuyet, Ngo An
62. NGHIÊN CỨU SỰ CẢM NHẬN PHẢN BỘI CỦA THƯƠNG HIỆU, SỰ NÉ TRÁNH THƯƠNG HIỆU VÀ TRUYỀN MIỆNG ĐIỆN TỬ TIÊU CỰC CỦA HÀNH KHÁCH THAM GIA NHỮNG CHUYẾN BAY TRÌ HOÃN
Lê Hồng Vương, Đỗ Hoàng Long, Nguyễn Thị Mị,
Nguyễn Lê Trà My, Nguyễn Thị Phương Thùy
63. NGHIÊN CỨU HÌNH ẢNH ĐIỂM ĐẾN LÀ YẾU TỐ TRUNG GIAN TRONG MÔ HÌNH HÀNH VI CỦA DU KHÁCH THÔNG QUA CHƯƠNG TRÌNH TRUYỀN HÌNH THỰC TẾ “2 NGÀY 1 ĐÊM” CỦA HTV7 Ở MIỀN TÂY NAM BỘ, VIỆT NAM
Lê Hồng Vương, Nguyễn Hoài Phương Nghi, Nguyễn Thị Thuý Vi
64. NHẬN THỨC CỦA SINH VIÊN ĐẠI HỌC VĂN HIẾN VỀ ĐIỂM ĐẾN DU LỊCH XANH
Phạm Thị Hồng Thái
65. CÁC YẾU TỐ ẢNH HƯỞNG ĐẾN LÒNG TRUNG THÀNH CỦA KHÁCH HÀNG TRONG NGÀNH ẨM THỰC TẠI THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Trần Xuân Thành, Hồ Đức Phú, Trần Quốc Bảo
66. SỰ HÀI LÒNG CỦA KHÁCH HÀNG VÀ MÔ HÌNH PHÁT TRIỂN DU LỊCH THÔNG MINH CHO MŨI NÉ, PHAN THIẾT
Nguyễn Quang Tấn
67. KHAI THÁC GIÁ TRỊ DI SẢN VĂN HÓA TRONG PHÁT TRIỂN DU LỊCH XANH TẠI CÁC LÀNG CỔ VIỆT NAM
Nguyễn Tri Phương
68. KHAI THÁC BẢN SẮC VĂN HÓA TỘC NGƯỜI HƯỚNG ĐẾN DU LỊCH BỀN VỮNG TẠI CAO BẰNG
Nguyễn Thị Lệ Hoa
69. TỪ VĂN CHƯƠNG ĐẾN TRUYỀN THÔNG XANH: GIÁ TRỊ CỦA “AI ĐÃ ĐẶT TÊN CHO DÒNG SÔNG?” TRONG XÂY DỰNG HÌNH ẢNH DU LỊCH HUẾ THÂN THIỆN MÔI TRƯỜNG
Bùi Quang Khải
70. VAI TRÒ CỦA CỘNG ĐỒNG TRONG BẢO TỒN VÀ TÁI CẤU TRÚC VĂN HÓA NGƯỜI CAO LAN Ở TUYÊN QUANG
Nguyễn Thị Thanh Thảo
Chính sách và Kinh tế tuần hoàn
(Policies and circular Economy)
71. POLICY LESSONS FOR SUSTAINABLE COMMUNITY-BASED AGRITOURISM IN VIETNAM: INSIGHTS FROM JAPAN, ITALY, AND THAILAND
Tran Ngoc Trinh, Tran Cong Danh
72. UNDERSTANDING STREET FOOD ATTRACTIVENESS AMONG DOMESTIC TOURISTS: DEVELOPMENT AND VALIDATION OF A MULTI-DIMENSIONAL SCALE
Truong Thi Lan Huong, Ho Nguyen Thanh Tan,
Le Huynh Thanh Thu, Nguyen Mai Truc Phuong, Doan Thi My Tien
73. GREEN VALUE CO-CREATION: THE ROLE OF TOURISTS IN THE CIRCULAR ECONOMY OF TOURISM
Tran Thu Huong, Do Hien Hoa, Le Quoc Hong Thi
74. BUILDING A GREEN TOURISM MANAGEMENT MODEL ACCORDING TO THE PRINCIPLE OF CIRCULAR ECONOMY INTEGRATED WITH ENVIRONMENTAL PROTECTION AT BIDOUP-NUI BA NATIONAL PARK
Duong Van Cham
75. FROM FARM TO GREEN EXPERIENCE: A QUALITATIVE STUDY OF CIRCULAR ECONOMY PRACTICES IN PERI-URBAN FARMSTAYS OF DA NANG, VIETNAM
Vo Huu Hoa, Dinh Nguyen Minh Hue
76. SOUTH KOREAN DEMAND FOR VIETNAM TOURISM DESTINATIONS BEFORE AND AFTER THE COVID-19 CRISIS
To Thi Kim Hong, Nguyen Minh Duc
77. DEVELOPING A GREEN TOURISM GOVERNANCE MODEL BASED ON CIRCULAR ECONOMY PRINCIPLES: FROM THEORY TO PRACTICE
Ly Liet Thanh
78. MỘT SỐ GIẢI PHÁP PHÁT TRIỂN VÀ XÚC TIẾN DU LỊCH XANH TẠI VIỆT NAM
Nguyễn Anh Tuấn
79. VAI TRÒ CỦA VĂN HÓA BẢN ĐỊA TRONG PHÁT TRIỂN DU LỊCH XANH VÀ KINH TẾ TUẦN HOÀN
Nguyễn Thị Quỳnh Như
80. PHÂN TÍCH CHÍNH SÁCH PHÁT TRIỂN DU LỊCH CỘNG ĐỒNG TẠI TỈNH VĨNH LONG DƯỚI GÓC ĐỘ QUẢN TRỊ ĐIỂM ĐẾN
Trần Ngọc Trinh, Nguyễn Thị Vân
81. TIÊU CHUẨN THÀNH PHỐ DU LỊCH SẠCH ASEAN DƯỚI GÓC NHÌN QUẢN TRỊ XANH: GIẢI PHÁP CHO CÁC ĐÔ THỊ DU LỊCH TẠI VIỆT NAM
Trần Thị Tuyết Sương
82. VAI TRÒ CỦA LUẬT BẢO VỆ QUYỀN LỢI NGƯỜI TIÊU DÙNG 2023 TRONG THÚC ĐẨY DU LỊCH BỀN VỮNG VÀ TIÊU DÙNG XANH TẠI VIỆT NAM
Nguyễn Thuận An
83. PHÁT TRIỂN DU LỊCH THEO ĐỊNH HƯỚNG VĂN HÓA VÀ CHẤT LƯỢNG CAO TẠI ĐẶC KHU KINH TẾ PHÚ QUỐC: ĐỘNG LỰC TĂNG TRƯỞNG VÀ BỀN VỮNG KINH TẾ
Bùi Minh Tiết, Bùi Minh Thương
84. DU LỊCH NỘI ĐỊA – LỰC ĐẨY TĂNG TRƯỞNG MỚI CHO VIỆT NAM
Nguyễn Thị Thu Thảo
85. XÂY DỰNG MÔ HÌNH QUẢN TRỊ DU LỊCH XANH THEO NGUYÊN TẮC CỦA KINH TẾ TUẦN HOÀN - NGHIÊN CỨU TRƯỜNG HỢP THÀNH PHỐ HẢI PHÒNG, VIỆT NAM
Lê Thanh Tùng, Cao Thị Thu
86. PUBLIC-PRIVATE SECTOR PARTNERSHIPS IN PLANNING FOR SUSTAINABLE ISLAND TOURISM IN THAILAND
John Walsh